VELKOMMEN TIL ØRBÆK L'HOMBREKLUB

9 matadorer

Tirsdag den 21/9-2021 blev sydspillerne i Ørbæk L'hombreklub begunstiget med det meget sjældne fænomen, at få 9 matadorer. Alle meldte Tourne Respekt og vendte spar Konge. Ved det efterfølgende køb blev der samlet 9 matadorer.

Nu ser vi fremtil at få en omgang "født" 9 matadorer. Det er vist ikke sket tidligere i klubbens mangeårige historie - se de heldige vindere under "Galleri"

 

Se referat fra seneste bestyrelsesmøde under "Referater"

Til alle L´hombre klubbens Broløbshjælpere:

Tak for jeres hjælp i forbindelse med broløbet i lørdags. Vi var 60 hjælpere fra L´hombre klubben, en fantastisk opbakning.

Da der var en del afbud på andre områder, blev nogle af jer bedt om at hjælpe til andre steder end ved depotet på Sprogø. Alle der blev spurgt, sagde ja til de nye opgaver. Tak for det. Jeg synes at alle, gik til den udstukne opgave, med meget stor gå-på-mod, og masser af energi. Heldigvis var vejret meget bedre denne gang, i forhold til sidste Broløb, hvor det var regnvejr. Alt fungerede perfekt, lige fra ankomsten, og til vi var færdige med at rydde op, og kunne forlade Sprogø igen kl. 18.00. Jeg håber at alle er klar, til næste Broløb, som formodentlig, bliver om 2 år.

Endnu en gang, tak for jeres store indsats, jeres gode humør, og et rigtig godt samarbejde. Venlig hilsen Ivan Kruse